מוסקה
לכריכים
2 חצילים
1 כף מלח
הוראות: לחתוך את הכריכים שכל שתיים יהיו מחוברים בקצה (כמו כיס או סנדוויץ)
לשים את הפרוסות לתוך קערה ולשים עליה את המלח. להשאיר חצי שעה שיפרשו מהם נוזלים. לשפוך את הנוזל שפשר ולשטוף את החצילים במים.
למילוי
250 עוף או בשר טחון
1 בצל
1 ביצה
1 כף רסק עגבניות
½ כפית מלח
הוראות: לחתוך את הבצל לחתיכות דקות ולערבב בתערובת של הבשר, הביצה, רסק עגבניות ומלח.
בכל 2 כריכות בצל למלא ב2 כפות מהמלית ולסגור.
לטיגון
1 ביצה
1 כוס קמח מצה
קצת שמן (לפי הצורך)
לטבול כל "סנדוויץ" בביצה וקמח מצה ולטגן בשמן עד ששחום
לרוטב
3 כוסות רסק עגבניות
1 ½ כוסות מים
מלח
הוראות: לערבב ולהרתיח את הרוטב בסיר. לשים את הכריכים של חצילים בתוך הרוטב ולבשל חצי שעה עד שמוכן. (אפשר בסיר או בתנור.)
No comments:
Post a Comment