:המצרכים הדרושים
(מכיל מנות)
2 יחידות דג אמנון
4 שיני שום מקולפות
2 שיני שום כתוש
2 עגבניות מגורדות
2 פלפלים אדומים חריפים או מתוקים
1/2 קופסת שימורים חומוס
:תבלינים
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור גרוס
כרכום
כמון
מים
להפשיר את הדג ואחר כך להשרות חצי שעה במי*
עם לימון סחוט או מיץ לימון ולאחר מכן לשתוף היטב
לטגן את הכל חוץ מהדג והמים. להוסיף מים וכשזה מבעבע יש להוסיף את הדג ולמזוג על הדג כל חמש דקות או יותר התדירות את הרוטב שנמצא בסיר.
יש אפשרות גם לטגן בצל, וגם להכניס כוסברה. לחתוך לקטן את המקלול של הקוסברה ולהוסיף לבצל ואת העלים חתוכין חלקית להכניס אחרי הדג.*
2 פלפלים אדומים חריפים או מתוקים
1/2 קופסת שימורים חומוס
:תבלינים
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
1/2 כוס שמן
מלח
פלפל שחור גרוס
כרכום
כמון
מים
להפשיר את הדג ואחר כך להשרות חצי שעה במי*
עם לימון סחוט או מיץ לימון ולאחר מכן לשתוף היטב
לטגן את הכל חוץ מהדג והמים. להוסיף מים וכשזה מבעבע יש להוסיף את הדג ולמזוג על הדג כל חמש דקות או יותר התדירות את הרוטב שנמצא בסיר.
יש אפשרות גם לטגן בצל, וגם להכניס כוסברה. לחתוך לקטן את המקלול של הקוסברה ולהוסיף לבצל ואת העלים חתוכין חלקית להכניס אחרי הדג.*

No comments:
Post a Comment